Het kopen van een kerstboom maken wij zo gemakkelijk mogelijk voor je. Je kunt een boom zelf komen afhalen bij onze kwekerij of deze online bestellen en laten bezorgen. Heb je vragen over onze kerstbomen? Of loop je tegen problemen aan gedurende het bestelproces? Neem gerust contact met ons op. 

 

Bestellen en betalen

Hier vind je alle informatie over het bestel- en betaalproces. Lees meer

 

Levering

Hier vind je alle informatie over de leveringen van onze producten. Lees meer

 

De algemene voorwaarden

Hier vind je onze algemene voorwaarden. Lees meer

 

Order en factuur vragen

Heb je een vraag over een order of factuur? Neem dan gerust contact met ons via 06-45636737of mail naar info@ikwileenkerstboom.nl.

 

Bestellen en betalen

Vanuit de webshop kun je gemakkelijk de gewenste artikelen in de winkelwagen plaatsen. Wanneer je klaar bent met winkelen en je wilt afrekenen volg je de aangegeven stappen. Na het invullen van jouw persoonlijke gegevens en bij het plaatsen van de bestelling worden er diverse betalingsmogelijkheden geboden waaronder Ideal, mastercard, Apple Pay en Visa.

 

Ideal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Kies bij het afrekenen simpelweg voor Ideal en kies jouw eigen bank. Heb je nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met jouw bank om dat te regelen. Dan kun je binnenkort de online aankopen met iDEAL betalen.

 

Vooruitbetaling

Als je liever geen online betalingen verricht kun je het bedrag ook zelf overboeken onder vermelding van jouw bestelnummer. Het bestelnummer ontvang je in een orderbevestiging zodra jouw bestelling afgerond is. Wanneer wij de betaling ontvangen hebben wordt jouw bestelling in behandeling genomen en ontvang je voor jouw eigen administratie een factuur.

Gelieve de betaling te voldoen op rekening nummer: NL95 RABO 0360 9133 26 t.n.v. J Franken, onder vermelding van uw naam en ordernummer

 

Levering

Wij bezorgen altijd binnen 4 werkdagen nadat de bestelling is afgerond. Wij bezorgen in de avonden op donderdag, vrijdag en zaterdag. Franken Kerstbomen bezorgt alleen in de gemeenten Oldebroek, Elburg en Nunspeet. De bezorgkosten zijn € 8,-. Bij besteding vanaf € 75,- bezorgen we gratis. Helaas is het niet mogelijk om een exact tijdstip van aflevering door te geven. Mocht je op het tijdstip van bezorgen niet thuis zijn, dan worden bestellingen netjes in de tuin gezet of op de oprit. Na het plaatsen van jouw order is het niet mogelijk om het bezorgadres te wijzigen. Je kunt ons bereiken via mail of via telefoon om eventuele wijzigingen door te geven.